Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου) - World Diabetes Day

Category
3. Εκδηλώσεις: Επιλογές
Date
13 Nov 2017 13:00

Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), αφιερωμένη φέτος στη γυναίκα, είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα του διαβήτη.

Σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής.

H Παγκόσμια Ημέρα για το διαβήτη χρησιμεύει ως μια σημαντική υπενθύμιση, ότι η συχνότητα εμφάνισης και ο επιπολασμός του διαβήτη αυξάνονται παγκοσμίως και αυτό θα συνεχιστεί εκτός αν ληφθεί άμεσα δράση.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 2017, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Νοεμβριου 2017 στην Αίθουσα "PRIVE" της Αίγλης Ζαππειου στις 13:00 και στις 16:00 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2017, που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού την επαγρύπνηση γύρω απο την ασθένεια που πλέον ενώνει πάνω από 350 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Ο.Ε. του  ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ, από την πρώτη διοργάνωσή του αφιερώνει, τους αγώνες στην προσπάθεια ευαισθητοποίησηςπρόληψηςδιάγνωσης και αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας.

Με το σύνθημα «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου!  Δράση για το Διαβήτη & την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!»,  τόσο οι συμμετέχοντες στους αγώνες, όσο και οι εθελοντές και οι φορείς, ενώνουμε κάθε χρόνο τις δυνάμεις μας και επιδιώκουμε να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.
Διαβάστε περισσότερα για την ΕΔΕ εδώ: http://www.ede.gr/  -   https://www.facebook.com/events/535120780029961/

 
 

All Dates

  • 13 Nov 2017 13:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr