Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

5ος Δρόμος Αθανάτων ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Category
03. Αγώνες Υπεραποστάσεων
Date
26 Oct 2019 00:00
Venue
Πλ. Άρεως
Τρίπολη 221 00, Ελλάδα
5ος Δρόμος Αθανάτων 2019 - Αγώνες Υπεραποστάσεων 2019

Ο ΑΓΩΝΑΣ-ΠΡΟΛΟΓΟΣ
​Ο Διεθνής Σύνδεσμος Αγώνων Υπεραπόστασης ΄΄ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ΄΄, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριπόλεως, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Καλαμάτας με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας & των Σπαρτιατών Δρομέων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής ως τεχνικού συμβούλου του αγώνα προκηρύσσουν τον Αγώνα Υπεραπόστασης 142χλμ. με την ονομασία ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ που θα πραγματοποιηθει το Σαββατοκύριακο 26-27/10/2019 και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή ΤΡΙΠΟΛΗ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας, από τα οποία αγάλματα θα περάσουν οι αθλητές:
-Το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη
-Το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη
-Το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά
-Το άγαλμα της Νίκης με τις μορφές του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσα) και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Η διαδρομή κινείται ολόκληρη σχεδόν πάνω στο Όρος του Ταϋγέτου και ειδικά η δαδρομή Τρίπολη - Σπάρτη κινείται παράλληλα με την κορυφογραμμη του Ταϋγέτου και διαμέσω των χωριών που βρίσκονται στα Βόρεια του Όρους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία διεξαγωγής: 26-27 Oκτώβρη 2019
Εκκίνηση Αγώνα: 26 Οκτώβρη 2019, Τρίπολη Αρκαδίας, Άγαλμα Κολοκοτρώνη(Πλατεία Άρεως)
Ώρα εκκίνησης: 15.00 μ.μ.
Χιλιόμετρα: 142
Τερματισμός αγώνα: 27 Οκτώβρη 2019, κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στις 14.00 μ.μ.(νέα ώρα)
Χρονικό όριο αγώνα: Ορίζονται οι 24 ώρες μέχρι τις 14.00 στις 27 Οκτωβρίου 2019.(νέα ώρα)
Πιθανή παράταση μισής ΜΟΝΟ ώρας, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα δοθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους τους αθλητές όπου βρίσκονται και σε όλους τους σταθμούς.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

CHECK POINTS

 ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΑΘΛΑ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

 ΓΕΥΜΑΤΑ

 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑ

 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

 ΔΙΑΜΟΝΗ

 ΓΕΝΙΚΑ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 

Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας, από τα οποία αγάλματα θα περάσουν οι αθλητές:
-Το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη
-Το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη
-Το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά
-Το άγαλμα του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσας) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Η διαδρομή κινείται ολόκληρη σχεδόν πάνω στο Όρος του Ταϋγέτου και ειδικά η διαδρομή Τρίπολη - Σπάρτη κινείται παράλληλα με την κορυφογραμμή του Ταϋγέτου και διαμέσω των χωριών που βρίσκονται στα Βόρεια του Όρους.

Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφάλτινης δημοσίας οδού.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ή ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019, μπροστά από το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην πλατεία Άρεως της Τριπόλεως. Αφού διασχίσει τα πρώτα μέτρα επί της πλατείας, θα διανύσει περίπου 2 χλμ. μέσα στην Τρίπολη και θα εξέλθει αυτής, πιάνοντας την παλιά Εθνική Τριπόλεως - Καλαμάτας. Αφού διασχίσει περίπου 18 χλμ.επί της Παλιάς Εθνικής Οδού, και φτάσει στο χωριό Κάτω Ασέα, λίγο μετά από αυτό, θα στρίψετε αριστερά, προς το χωριό Πάπαρης, το οποίο και θα συναντήσετε στο 24ο χιλιόμετρο της διαδρομής. Μετά τον Πάπαρη και αφού διασχίσετε μερικά χιλιόμετρα, πλέον εισέρχεστε στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και θα κινείστε παράλληλα με την κορυφογραμμή του. Στο 30ο χλμ. εισέρχεστε στο χωριό Σχορτσίνος και μετά από 8 χλμ. - στο 38ο χλμ. φτάνετε στις πηγές του Ευρώτα, όπου είναι και το πρώτο μεγάλο check point και αποτελεί και κεντρικό σταθμό. Στον εν λόγω σταθμό, θα πρέπει να έχετε φτάσει εντός 5.30 ωρών από την εναρξη του αγώνα. Καταλυκτική ώρα κλεισίματος του σταθμού ορίζεται η 20:30. Ο εν λόγω σταθμός είναι και ο 1ος σταθμός - κόφτης του αγώνα! Επίσης μετά από αυτό το σημείο όλοι οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους φακό κεφαλής, προκειμένου να συνεχίσουν, και θα γίνει έλεγχος ως προς αυτό! Μετά τις πηγές του Ευρώτα εισέρχεστε για τα καλά στον Ταϋγετο και αρχίζετε να διασχίζετε, όλα τα πανέμορφα και γραφικά χωριά του Ταϋγέτου. Διαδοχικά θα διασχίσετε τα κάτωθι χωριά όπου στα περισσότερα θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού:
​-Κυπαρίσσι
-Λογκανίκος
-Αγόριανη
-Γεωργίτσι
-Αλευρού
-Καστόρι
-Καστρί
-Βορδόνια
-Σέρβου
ενώ σε κάποιο σημείο στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Σπάρτη, θα στρίψετε δεξιά και θα εισέλθετε στην κοινότητα του Καραβά, όπου θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού. 5 χλμ. μετά τον Καραβά, φτάνετε στην πρωτεύουσα της Λακωνίας - την Σπάρτη, στο 80ο περίπου χλμ. Πλέον έχετε φτάσει στο δεύτερο άγαλμα του αγώνα, αυτό του Βασιλιά Λεωνίδα. Εκεί μπροστά από το άγαλμα θα υπάρχει το δεύτερο check point, και θα αποτελεί τον δεύτερο κεντρικό σταθμό, υπό την επίβλεψη των Σπαρτιατών Δρομέων, οι οποίοι θα αναλάβουν την στελέχωση του σταθμού! Στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, θα πρέπει να έχετε φτάσει εντός 12 ωρών, μέχρι τις 03:00 το πρωί της Κυριακής 27/10!
Πλέον κινείστε εντός της Σπάρτης την οποία και διασχίζετε, και στρίβετε δεξιά από τον Κεντρικό δρόμο, με κατεύθυνση, προς τον Μυστρά. Στο 87ο περίπου χλμ. έχετε φτάσει στον Μυστρά, και στο 3ο άγαλμα του προορισμού σας-αυτό του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, του Κων/νου Παλαιολόγου.
Μετά τον Μυστρά αρχίζετε να ανεβαίνετε κάθετα τον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, και να έχετε μπροστά σας, το δυσκολότερο σημείο του αγώνα-την ανάβαση του Ταϋγέτου, με τελικό προορισμό την Καλαμάτα. Περνάτε από την Τρύπη,και από τον ιστορικό Καιάδα,και αρχίζετε να ανηφορίζετε για τα καλά πλέον, μέσα από φουρκέτες του ασφάλτινου, ορεινού δρόμου του Ταϋγέτου. Θα περάσετε επίσης,μέσα από τις θρυλικές τρύπες που διέρχεται ο δρόμος, και θα κατευθυνθείτε προς την κορυφογραμμή. Μετά από 30 περίπου χιλιόμετρα, έχετε φτάσει στην κορυφογραμμή του Ταϋγέτου,και στο παλαί ποτέ κρατεώ Τουριστικό κατάστημα, όπου βρίσκεστε στο 3o check point, όπου αποτελεί και τον τελευταίο κεντρικό σταθμό,περίπου στο 107ο χλμ.της διαδρομής. Εκεί καλείστε να φτάσετε εντός 18 ωρών από την εκκίνηση του αγώνα - μέχρι τη 08:00 (νέα ώρα) στις 27/10.Από εκεί και πέρα,αρχίζει πλέον η κατηφόρα, καθώς κατέρχεστε τον Ταϋγετο και τίποτα δεν σας σταματάει, μέχρι τον τελικό σας προορισμό, που είναι η Καλαμάτα! Θα περάσετε και το χωριό Αρτεμισία-κάπου στο 118ο χλμ.και σας μένει περίπου ένας ημιμαραθώνιος ακόμα, μέχρι να φτάσετε στην Καλαμάτα. Διασχίζετε τα τελευταία χιλιόμετρα επί του Ταϋγέτου, με το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής να είναι κατηφορικό! Φτάνουμε στο 136ο χλμ. της διαδρομής, όπου υπάρχει και ο 27ος και τελευταίος σταθμός του αγώνα!Πλέον η Καλαμάτα, βρίσκεται από κάτω σας, και την βλέπετε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της διαδρομής,μέχρι να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό.Μπαίνετε μέσα στην Καλαμάτα, κάπου στο 140ο χλμ. Αφου κάνετε περίπου 2 χιλιόμετρα μέσα στην Καλαμάτα, φτάνετε στο κέντρο της Καλαμάτας, και στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στέκονται αγέρωχα τα αγάλματα των οπλαρχηγών του 1821, ανάμεσα τους και του Γρηγόριου Δικαίου,πιο γνωστού και ως Παπαφλέσσα. Έχετε πια τερματίσει έναν επίπονο αγώνα, μετά από 142 και πλέον χιλιόμετρα, κάνοντας έναν επίπονο και συνάμα πανέμορφο αγώνα.

Εκκίνηση αγώνα: 15.00 μ.μ.
-1ο σημείο αποκλεισμού: Πηγές Ευρώτα-37οχλμ. μέχρι τις 20:30(5 1/2 ώρες)
-2ο σημείο αποκλεισμού: Καστόρι - 60ο χλμ. μέχρι τις 00:00(9 ώρες)
-3ο σημείο αποκλεισμού: Σπάρτη(άγαλμα Βασιλιά Λεωνίδα)-80οχλμ. μέχρι τις 03.00(12 ώρες)
-4ο σημείο αποκλεισμού: Περίπτερο Τουριστικό-κορυφογραμμή Ταϋγέτου-106,6οχλμ. μέχρι την 08:00(18 ώρες).(νέα ώρα)
-Τερματισμός: Kαλαμάτα, εντός 24 ωρών, μέχρι τις 14.00 (νέα ώρα)
Ενδεχομένως να δοθεί μικρή παράταση μισης ώρας, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα η οποία θα κοινοποιηθεί ταυτόχρονα μέσω sms σε όλους τους αθλητές και συνοδούς και η οποία θα ισχύει σε όλους τους σταθμούς ανεξαιρέτως.
-1ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 5,0χλμ.ΕΚΟ(νερό)
-2ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 10,5χλμ.Ανεμογεννήτριες-αρχή ανηφόρας(νερό)
-3ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 14,7χλμ.Διασταύρωση προς Σπάρτη - Βλαχοκερασιά(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-4ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 19,3χλμ.Στροφή προς Πάπαρη-γραμμές τρένου(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-5ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 24,2χλμ.Πάπαρης:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-6ος ΣταθμόςΑνεφοδιασμού:30,0ο χλμ. Διασταύρωση Σκορτσίνος - Αγριακόνα:(νερό)
-7ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 35,0χλμ.Σκορτσίνος:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-8ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 37,0χλμ.Πηγές Ευρώτα:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα, ζυμαρικά). Ο εν λόγω σταθμός αποτελεί και το 1ο check point, με ώρα αποκλεισμού τις 19.30(5 1/2 ώρες)
-9ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 45,0χλμ.Λογκανίκος:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-10ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 48,8χλμ.Αγόριανη:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-11ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 52,0χλμ.Γεωργιτσι:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-12ος Σταθμός Ανεφοδιασμού:56,0o χλμ. Αλευρού(νερό)
-13ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 60,0χλμ.Καστόρι:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα,ρύζι,σούπα)
-14ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 66,3χλμ Βορδόνια-διασταύρωση:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-15ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 70,0χλμ Μέσον διαδρομής, δρόμος για Σπάρτη:(νερό)
-16ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 74,8χλμ. Καραβάς - κεντρική πλατεία:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-17ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 80,0χλμ. Σπάρτη(άγαλμα Λεωνίδα) :(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα, ζυμαρικά).Ο εν λόγω σταθμός αποτελεί και το 2ο check point, με ώρα αποκλεισμού την 02.00(12 ώρες)
-18ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 85,7χλμ.Μυστράς-άγαλμα Παλαιολόγου:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα,σούπα,ρύζι)
-19ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 89,5χλμ Πικουλιάνικα-Μαζαράκι Καφέ:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-20ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 94,6χλμ Ανήφορος Ταϋγέτου-Μετά τον Καιάδα:(νερό)
-21ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 100,7χλμ Παναγίτσα:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί)
-22ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 106,7χλμ. Τουριστικό :(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα, ζυμαρικά, σούπα).Ο εν λόγω σταθμός αποτελεί και το 3ο check point, με ώρα αποκλεισμού την 07.00(18 ώρες)
-23ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 112,0χλμ Κατηφόρα προς Καλαμάτα:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-24ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 117,5χλμ Αρτεμισία:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-25ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 125,0χλμ.Πλάτωμα :(νερό, ισοτονικό, Coca Cola, χυμοί,αλμυρά, γλυκίσματα)
-26ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 132,0χλμ Πλάτωμα με θέα την Καλαμάτα:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-27ος Σταθμός Ανεφοδιασμού: 136,0χλμ Δρόμος Καλαμάτας:(νερό, ισοτονικό, Coca Cola)
-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:KAΛΑΜΑΤΑ: 142,0o χλμ.
(ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΝΤΑ)
Κινητός σταθμός: Στο κομμάτι της διάδρομης μετά τη Σπάρτη μέχρι και τον τερματισμό θα υπάρχουν δυο κινητοί σταθμοί ανεφοδιασμού (αυτοκίνητα διοργάνωσης) που θα κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις,με τα απολύτως απαραίτητα προς κατανάλωση (νερό,ισοτονικό,coca-cola)

Για να δικαιούστε να λάβετε μέρος στον Δρόμο των Αθανάτων-Αγώνας 142χλμ. θα πρέπει να τηρείτε κάποιο από τα κάτωθι αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία θα πρέπει να έχουν συμβεί εντός της περιόδου της τελευταίας διετίας 2017 - 2019:
-Να έχετε τερματίσει στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ή στο Φειδιππίδειο Δρόμο, αγώνες απόστασης 245 χλμ. Αθήνας-Σπάρτης, εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει στον αγώνα Δρόμου Δόλιχος απόστασης 255 χλμ.εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει στον αγώνα δρόμου Ολύμπιος Άθλος 180 χλμ. Αρχαία Νεμέα-Ολυμπία, εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει στους αγώνες Ευχίδειος Άθλος 107,5 χλμ. ή Ευχίδειος Υπεράθλος 215χλμ., εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει εντός του χρονικού ορίου των 100χλμ. του αγώνα στην Ψάθα, εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει οποιοδήποτε αγώνα υπεραπόστασης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, άνω των 50 χλμ., εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές
-Να έχετε τερματίσει οποιοδήποτε trail αγώνα βουνού, σε ανώμαλο έδαφος, άνω των 40 χλμ., εντός του χρονικού ορίου που δίνουν οι διοργανωτές.

Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ, θα λάβουν, ένα πανέμορφο - πρωτότυπο μετάλλιο που θα παραπέμπει πλήρως στην Ελληνική Ιστορία, καθώς και δίπλωμα συμμετοχής.
Κύπελλα θα λάβουν οι 6 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Αναμνηστικά δώρα του αγώνα με τα λογότυπα της διοργάνωσης, θα πάρουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα, είτε τερματίσουν, είτε όχι

Θα δοθούν 2 γεύματα προς τους δρομείς. Το ένα θα είναι pasta party, που θα δωθεί πλησίον της εκκίνησης του αγώνα, στην Τρίπολη. Επίσης μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθεί γεύμα-buffet σε όλους τους συμμετέχοντες στην Καλαμάτα στο σημείο του τερματισμού.

Θα υπάρχει μεταφορά των αθλητών από και προς την Αθήνα, για τον αγώνα. Το πούλμαν της διοργάνωσης θα ξεκινήσει από την Αθήνα στις 9.30 μ.μ. στις 26 Οκτωβρίου από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Η επιστροφή θα πραγματοποιθεί τη Κυριακή 27 Οκτωβρίου ανάμεσα στις ώρες 15:00-15:30, περίπου, και μετά το πέρας όλων των προγραμματιζομένων εκδηλώσεων του αγώνα. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε κάπου συμμετοχή για την μεταφορά σας με το πούλμαν της διοργάνωσης, αυτό μπορείτε να το κάνετε στο link με την φόρμα συμμετοχής πιο κάτω. Για την μεταφορά σας με το πούλμαν της διοργάνωσης, απαιτείται πρόσθετο κόστος 20.00€ από το προβλεπόμενο που υπάρχει για όλους τους αθλητές.

 

Όλοι οι αθλητές καλούνται να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις και να είναι καλά στην υγεία τους. Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Επίσης όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα και με την παραλαβή του αριθμού τους, θα πρέπει να υπογράψουν την απαραίτητη δήλωση, ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Μέχρι και την Κυριακή 20/10/2019 στις 00.00 το βράδυ. Από εκείνη την ημερομηνία καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μετά την καταλυκτική ημερομηνία, το κόστος συμμετοχή τους, διπλασιάζεται από τα 60.00€, στα 120.00€.

Το κόστος για όποιον θέλει να συμμετάσχει στον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ είναι 60.00€.Σε περίπτωση μετακίνησης μέσω του πούλμαν της διοργάνωσης ανέρχεται στα 80.00€. Καλείστε να καταθέσετε το εν λόγω ποσό, μέχρι και την Κυριακή 20/10/2019, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας.
Αριθμός λογ/σμου Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5108-009878-304
IBAN: GR25 0172 1080 0051 0800 9878 304
Όνομα δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Παρακαλούμε να αναφέρεται το όνομά σας στο καταθετήριο ή να προσκομίσετε το εν λόγω ποσό, στο κατάστημα αθλητικών επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 124, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, από τις 09.00 – 18.00 κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής(τηλ. 215 5408840).
Σημειώνοντας και μόνο το όνομά σας στο καταθετήριο, θα μας δoθεί η δυνατότητα να διασταυρώσουμε την εξόφλησή σας.
Όποιος δεν έχει καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής του, μέχρι και την προβλεπόμενη ημερομηνία(20/10/2019), η εγγραφή του θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα.
Πληρωμές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι απονομές του αγώνα,θα γίνουν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα - στις 14.00(νέα ώρα)! Ακόμα και τα αναμνηστικά μετάλλια προς όλους θα γίνουν ακριβώς εκείνη την ώρα, μαζί με την απονομή των κυπέλλων, μετά τις 14.00 περίπου.

Η παραλαβή των αριθμών σας, μπορεί να γίνει από τις 13.00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της εκκίνησης του αγώνα.Επίσης θα υπάρχει και μέριμνα προκειμένου να αλλάξετε τα ρούχα σας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεριμνήσουμε προκειμένου η παραλαβή των αριθμών να πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο χώρο-πλησίον της εκκίνησης του αγώνα

Η διοργάνωση του αγώνα δεν εμπλέκεται καθόλου με την διαμονή των αθλητών . Οι αθλητές όσοι επιθυμούν, μπορούν να διαμείνουν είτε την παραμονή του αγώνα στην Τρίπολη, είτε στην Καλαμάτα με δική τους μέριμνα. Εντούτοις η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει, για το μπάνιο των αθλητών και όσοι το επιθυμούν, σε κάποιο παρακείμενο ξενοδοχείο, πλησίον του τερματισμού του αγώνα.

-Πίσω από τον τελευταίο αθλητή, θα υπάρχει όχημα της διοργάνωσης – σκούπα, το οποίο θα περισυλλέγει τους αθλητές, που θα έχουν εγκαταλείψει και δεν έχουν δικό τους μέσο-συνοδό. Το όχημα όταν φτάσει στο σταθμό της Σπάρτης θα μεταφορτώσει τους αθλητές που θα έχουν εγκαταλείψει στο πούλμαν της διοργάνωσης που θα βρίσκεται ήδη εκεί με τα πράγματα τους και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το κλείσιμο του σταθμού στις 3:00 για τον τελικό προορισμό – την Καλαμάτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Όποιος αθλητής, εγκαταλείψει στον αγώνα μετά την Σπάρτη, και δεν έχει δικό του μέσο μετάβασης, θα χρησιμοποιήσει το όχημα – σκούπα της διοργάνωσης, που θα φτάσει όμως στον τερματισμό σχεδόν με το τέλος του αγώνα.

-Θα μπορείτε να αφήσετε οποιαδήποτε αντικείμενα – εφόδια που χρειάζεστε, σε οποιοδήποτε σταθμό του αγώνα επιθυμείτε! Η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει, να τα εναποθέσει έγκαιρα, στον σταθμό που επιθυμείτε, και οτιδήποτε θέλετε να αφήσετε στους εν λόγω σταθμούς εκτός τροφίμων, θα το βρείτε μετά το τέλος του αγώνα.

Σάββατο 26/10/2019
-09.00: Aναχώρηση πούλμαν με τους αθλητές από Αθήνα
-13.00: Άνοιγμα γραμματείας πλησίον της εκκίνησης του αγώνα, στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη
-13:00: Pasta party
-15.00:Εκκίνηση του αγώνα ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ
-20.30:Kλείσιμο του 1ου check point, στο 37ο χλμ. στις πηγές του Ευρώτα
-03.00:Κλείσιμο του 2ου check point στο 80ο χλμ. στην Σπάρτη
-08.00:Κλείσιμο του 3ου check point στο 106,7ο χλμ. στο Τουριστικό(νέα ώρα)
-14.00:Ολοκλήρωση του αγώνα(νέα ώρα)
-14.30:Απονομές επάθλων
-15:00-15:30:Αναμενόμενη αναχώρηση πούλμαν για Αθήνα

 
 

All Dates

  • 26 Oct 2019 00:00

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr