"Θεοδωράκεια" 2021 και Αρκάδες Ποιμένες 2021

Category
1. Αγώνες Δρόμου
Date
23 May 2021 00:00
Venue
Βαλτεσινίκο 220 10, Ελλάδα
"Θεοδωράκεια" 2021 και Αρκάδες Ποιμένες 2021 -

images 18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι διοργανωτές της αθλητικής εκδήλωσης «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2021» λαμβάνοντας υπόψη την κυβερνητική δέσμη μέτρων πρόληψης και αποτροπής εξάπλωσης της επιδημίας από τον ιό 2019-nCoV, των ανακοινώσεων περί αναβολής των αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων καθώς και την κείμενη νομοθεσία (Άρθρο 285 - ΠΚ - παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών), ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ την πραγματοποίηση ή μή της προγραμματισμένης για την 23η Μαϊου 2021 αθλητικής και ψυχαγωγικής εκδήλωσης «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2021" στον κατάλληλο χρόνο.


«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»
«ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2021»
ΖΑΤΟΥΝΑ - ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΔΥΑ), ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ(ΔΗΚΕΓ) διοργανώνουν τον 10η δρομική αθλητική εκδήλωση (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη ανθρωπιστή και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2021».
Το μήνυμα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», και σημειολογεί την επιστροφή μας στις αξίες της ζωής και τους αγώνες γι αυτές, που συναντώνται στο "Αρκαδικό Ιδεώδες" και υποστηρίζεται από την εταιρία θεματικού τουρισμού ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ που έχει και το εκτελεστικό μέρος της διοργάνωσης.
Διαδρομή : Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΔΩ
Χαρακτηριστικά δραστηριότητας: Τρέξιμο επί ασφάλτου, με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλλων. Γίνεται προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη, ανθρωπιστή και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη μέσα από την άθληση και την ψυχαγωγία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, χωρίς να κατέχουν απαραίτητα την ιδιότητα επισήμου αθλητή κατόχου δελτίου αθλητικού σωματείου.
Απόσταση : 24,3 χιλιόμετρα
Περιγραφή Διαδρομής : Διασχίζοντας οι δρομείς τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλο και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή από το χωριό Ζάτουνα περνώντας μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας έχουν ως τελικό προορισμό στο χωριό Βαλτεσινίκο.
Σημείο εκκίνησης : Χωριό Ζάτουνα(Τοπική Κοινότητα Δ. Ε. Δημητσάνας))
Σημείο τερματισμού : Χωριό Βαλτεσινίκο (Τοπική Κοινότητα Δ.Ε. Κλείτορος)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Μαϊου 2021
Ώρα εκκίνησης : 10.30 π.μ.
Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη και σε όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου για την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και σταθμοί τροφοδοσίας νερού και ισοτονικών στο 4ο χλμ, στο 8ο χλμ, στο 12ο χλμ, στο 17ο χλμ, και στον τερματισμό.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ατομικός αριθμός αναγνώρισης για την ασφάλειά τους. Η παράδοση των αριθμών αυτών θα γίνει από τις 08.30 έως τις 10,00 το πρωί στο σημείο εκκίνησης. Η δραστηριότητα αυτή θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2021» λαμβάνουν μέροςμε δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη και θα πρέπει διαπιστωμένα από τους ιδίους, η φυσική τους κατάσταση και αυτή της υγείας τους να επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε ανάλογες δραστηριότητες.
Δεν επιτρέπεται να χρήση κανενός είδους μεταφορικό μέσο ή άλλα παρεμφερή μέσα κατά την διάρκεια της αθλητικής τους αυτής προσπάθειας.
Δεν υπάρχουν κατηγορίες αθλουμένων με βάση την προετοιμασία ή τη φυσική τους κατάσταση. Σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, βασική προϋπόθεση είναι η καλή κατάσταση της υγείας όσων λαμβάνουν μέρος, ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος βλάβης ή ατυχήματος.
Οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία αντίρρηση σε περίπτωση που θα γίνει χρήση φωτογραφιών αλλά και του ονόματός τους, σχετικά με ότι αφορά τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν με δική τους ευθύνη να πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης ώστε να προστατεύσουν τόσο τη δική τους ακεραιότητα όσο και κι αυτήν των υπολοίπων.
Καθένας που λαμβάνει μέρος θα φέρει μοναδικό αριθμό συμμετοχής που υποχρεωτικά θα επικολλάται στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του. Οι αριθμοί αυτοί θα παραδοθούν στον τόπο της εκκίνησης το πρωί της ιδίας ημέρας.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του παρόντος καθώς και με τις υποδείξεις της Οργανωτικής επιτροπής.
Η Οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάποιον ή κάποια που δεν δήλωσε τη συμμετοχή του εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας ή παραβιάζει κάποιον από τους παραπάνω όρους, πριν την εκκίνηση, κατά τη διάρκεια ή μετά την προκείμενη εκδήλωση.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται σ' αυτή την προκήρυξη η οργανωτική επιτροπή έχει την μοναδική αρμοδιότητα να αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα ακόμη και να τροποποιήσει ή να ματαιώσει τον αγώνα.
Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν, για λόγους προγραμματισμού, οικονομίας και καλής προετοιμασίας της διοργάνωσης, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσα από τους ιστοτόπους όπως παραπάνω περιγράφονται.
Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν δεκτές στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα από ώρα 08.00 έως 10,00 το πρωί της Κυριακής 23 Μαϊου 2021
Για ηθική ανταμοιβή Θα τιμηθούν τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες με την καλλίτερη εμφάνιση, με το ειδικό μετάλλιο του "ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία" που φιλοτέχνησε ειδικά για την περίπτωση αυτή ο γλύπτης Γιάννης Σουβατζόγλου. Σε όλους δε που θα λάβουν μέρος θα δοθούν αναμνηστικά.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά ΕΔΩ (κλικ), συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία, oπωσδήποτε όμως πρέπει να συνοδεύεται από τη δήλωση καλής υγείας συμπληρωμένη από τους ίδιους τους δρομείς. Το σχετικό έντυπο της δήλωσης καλής υγείας μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι ΕΔΩ (κλικ).
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν επίσης να γίνουν στο ΣΔΥΑ (ΕΔΩ)
Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής βεβαιώνεται με την συμπλήρωση του σχετικού εικονιδίου (τικ) στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ιδιαίτερα αυτoύ που δηλώνει την καλή υγεία και δεν είναι απαραίτητη ή έντυπη παράδοση πρωτοτύπου στη γραμματεία κατά την εκκίνηση.
Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεκτές μόνον όταν ικανοποιούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Μέσα από τα ίδια παραπάνω μέσα (site, e-mail, τηλέφωνα, κτλ), θα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή ενός εκάστου και θα δοθούν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της εκδήλωσης (συνθήκες καιρού και διαδρομής τερματισμός, κτλ.), για αυτό η καταχώρηση e-mail ή τηλεφώνου είναι απαραίτητη.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
Τηλέφωνα:
Παύλος Διακουμάκος Κιν. 697732089, Ελένη Μπερτσάτου 2103625168
ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Με το παρόν γίνεται δεκτό πως η παρούσα δράση δεν αποτελεί «αθλητικό ανταγωνιστικό αναγνωρισμένο άθλημα» αλλά «εκδήλωση τιμής και αναψυχής μέσα από τον πολιτισμό, την άθληση και την άσκηση, διεξάγεται δε με τους δικούς της όρους, συνθήκες και κανονισμούς που μπορεί να προσομοιάζουν με τους αντίστοιχους των επαγγελματικών αθλημάτων - αγώνων, δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε επίσημους αθλητές, αλλά σε αθλούμενους φυσιολάτρες χωρίς επίσημη αθλητική ιδιότητα και σκοπός της είναι η απόδοση φόρου τιμής πολιτιστικού περιεχομένου. Κατά συνέπεια ούτε το γεγονός αυτό καθ' αυτό ούτε και οι συμμετέχοντες σε αυτό αντιπροσωπεύουν την έννοια του "αγώνα" και των "αθλητών" αντίστοιχα, όπως αυτά ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία (Ν.2725/1999, Ν.4049/2012, Ν. 4479/2017 και Ν.4603/2019), αλλά γίνονται κατά την έννοια του θεματικού αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού στον οποίο εξειδικευόμαστε, όπως αυτή περιγράφεται στον νόμο περί «Θεματικού Τουρισμού» (Ν.4582/2018). Δεν είμαστε αθλητικό σωματείο αναγνωρισμένο ή μη από επίσημο κρατικό φορέα. Ως εκ τούτου κάθε συσχετισμός ή αναγωγή της συμμετοχής της εταιρίας μας ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ σε αυτή τη δράση με την έννοια της διοργάνωσης «αγώνα» και των συμμετεχόντων σ΄αυτήν με την έννοια του «αθλητή», είναι αβάσιμος και δεν μπορεί να στηριχθεί. Είναι αυτονόητο πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντά της σε περίπτωση που προκαλείται οικονομική, ηθική ή άλλης μορφής βλάβη. 

«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

10ο ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στα  μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» θα γίνει το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2021  στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ η 10η εκδήλωση ορεινού τρεξίματος και περιπάτου κάτω από το σύνθημα   «ANAτρέχω στην Αρκαδία» που σημειολογεί την επιστροφή στις απλές αξίες της ζωής, τον Ανθρωπισμό και αποτελεί παράλληλα φόρο τιμής σε εκείνους που αγωνίστηκαν για τη ζωή τους και την ελευθερία μας στη μάχη του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του  1826. Η δραστηριότητα ξεκινά από τον προαύλιο  χώρο της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων αμέσως μετά την καθιερωμένη για την επέτειο σύντομη δοξολογία.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ" σε συνεργασία τους τους τοπικούς φορείς, την τεχνική υποστήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΔΥΑ) και την οργάνωση και εκτέλεση της εταιρίας θεματικού τουρισμού ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ.

Αναφέρεται σε συμμετοχές δύο κατηγοριών, που αντιστοιχούν σε δύο διαδρομές ίδιας κατεύθυνσης διαφορετικών όμως αποστάσεων ως εξής:

Α. Πρώτη κατηγορία

Διαδρομή 20 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 1057 περίπου μέτρα αρμονικά κατανεμημένη κατά μήκος όλης της διαδρομής. Η φυσιογνωμία της διαδρομή είναι 90% μονοπάτι ορεινό, αξιολογούμενο με βαθμό δυσκολίας 3-4 στην κλίμακα 1-5 και 10 % δημόσιος ασφαλτικός δρόμος. ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών.

Β.  Δεύτερη κατηγορία

Διαδρομή 10 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 550 περίπου μέτρα  αρμονικά κατανεμημένη κατά μήκος της διαδρομής. Και εδώ το τερέν είναι 90% μονοπάτι ορεινό, αξιολογούμενο με βαθμό δυσκολίας 3-4 στην κλίμακα 1-5 και 10% δημόσιος δρόμος κυρίως χωμάτινος. ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν άτομα ηλικίας μεγαλύτερης  των 15 ετών.

Τέλος, λαμβάνουν μέρος και απλοί περιπατητές, φυσιολάτρες  ή ορειβάτες, διανύοντας την διαδρομή της δεύτερης κατηγορίας δηλαδή αυτής των 10 χιλιομέτρων, με την ίδια υποστήριξη των διοργανωτών.

Οι πρώτοι  κατά χρονική επίδοση κάθε κατηγορίας και σειράς άνδρας ή γυναίκα τιμούνται με έπαθλο ειδικά φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Σουβατζόγλου καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο. Όλοι δε που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση αυτή θα λάβουν αναμνηστικά.

Οι λαϊκές αυτές εκδηλώσεις λαϊκού τρεξίματος ή απλού περιπάτου στα μονοπάτια των «Αρκάδων Ποιμένων» είναι αφιερωμένες επίσης στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, που βρίσκουν στήριγμα στον  ομώνυμο σύλλογο γονιών «ΦΛΟΓΑ», που θέλουμε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε. Έτσι οι συμμετέχοντες αθλούμενοι, περιπατητές, παράγοντες ή θεατές, εκφράζουν την υποστήριξή τους καταβάλλοντας το ποσό των 10 (δέκα) € στο λογαριασμό του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» σε μία από τις Τράπεζες:

ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ: GR2501101920000019248000010

EUROBANK IBAN:GR6602600630000460100128261

ALPHA ΙΒΑΝ: GR8001401120112002002011686

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ:GR6301720150005015020641423

δηλώνοντας το όνομά τους και την αιτιολογία "ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ". Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης να αποσταλεί στο Φαξ Νo: 210 7772421 ή στο E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. του συλλόγου, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόδειξη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στις 10ες αυτές εκδηλώσεις ορεινού τρεξίματος στα μονοπάτια των "ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ" πραγματοποιούνταιι με την θέληση και την ευθύνη ενός εκάστου εκ των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν κατηγορίες συμμετοχών με βάση την προετοιμασία ή τη φυσική κατάσταση. Σύμφωνα με τη σχετική δήλωση συμμετοχής, βασική προϋπόθεση είναι η καλή κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος βλάβης ή ατυχήματος του ιδίου ή άλλου συνεπεία αυτού.

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία αντίρρηση σε περίπτωση που θα γίνει χρήση φωτογραφιών αλλά και του ονόματός τους, σχετικά με ότι αφορά τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν με δική τους ευθύνη να πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης ώστε να προστατεύσουν τόσο τη δική τους ακεραιότητα όσο και των υπολοίπων.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί μοναδικός αριθμός αναφοράς που υποχρεωτικά θα επικολλάται στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του για την καλλίτερη παρακολούθηση και ασφάλειά του εκ μέρος των διοργανωτών. Οι αριθμοί αυτοί θα παραδοθούν στους συμμετέχοντες κατά το ξεκίνημα το πρωί της ιδίας ημέρας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εκδηλώσεις γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΣΔΥΑ www.sdiathens.gr ή στον παρόντα ιστότοπο www.anatrexo.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Επίσης ηλεκτρονικά γίνεται και η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει από τους ίδιους τους αθλούμενους ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής τους.

Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής βεβαιώνεται με την συμπλήρωση του σχετικού εικονιδίου (τικ) στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ιδιαίτερα αυτής, που δηλώνει την καλή υγεία και δεν είναι πλέον απαραίτητη ή έντυπη παράδοση πρωτοτύπου στη γραμματεία κατά το ξεκίνημα.

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του παρόντος καθώς και με τις υποδείξεις της Οργανωτικής επιτροπής.

Η Οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τη συμμετοχή κάποιον ή κάποια που δεν δήλωσε τη συμμετοχή του εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας ή παραβιάζει κάποιον από τους παραπάνω όρους, πριν το ξεκίνημα, κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας ή και μετά από αυτήν.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται σ' αυτή την προκήρυξη η οργανωτική επιτροπή έχει την μοναδική αρμοδιότητα να αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα ακόμη και να τροποποιήσει ή να ματαιώσει την εκδήλωση εάν εξωτερικοί και απρόβλεπτοι παράγοντες το επιβάλλουν.

Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, για λόγους προγραμματισμού, οικονομίας και καλής προετοιμασίας της διοργάνωσης, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσα από τους παραπάνω ιστοτόπους.

Περιορισμένες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές στο σημείο έναρξης στο Βαλτεσινίκο, από ώρα 08.00 έως 9:30 το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με το παρόν γίνεται δεκτό πως η παρούσα δράση δεν αποτελεί «αθλητικό ανταγωνιστικό αναγνωρισμένο άθλημα» αλλά «εκδήλωση τιμής και αναψυχής μέσα από τον πολιτισμό, την άθληση και την άσκηση,  διεξάγεται δε με τους δικούς της όρους, συνθήκες και κανονισμούς που μπορεί να προσομοιάζουν με τους αντίστοιχους των επαγγελματικών αθλημάτων - αγώνων, δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε επίσημους αθλητές, αλλά σε αθλούμενους φυσιολάτρες χωρίς επίσημη αθλητική ιδιότητα και σκοπός της είναι η απόδοση φόρου τιμής πολιτιστικού περιεχομένου. Κατά συνέπεια ούτε το γεγονός αυτό καθ' αυτό ούτε και οι συμμετέχοντες σε αυτό αντιπροσωπεύουν την έννοια του "αγώνα" και των "αθλητών" αντίστοιχα, όπως αυτά ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία (Ν.2725/1999, Ν.4049/2012, Ν. 4479/2017 και Ν.4603/2019), αλλά γίνονται κατά την έννοια του θεματικού αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού στον οποίο εξειδικευόμαστε, όπως αυτή περιγράφεται στον νόμο περί «Θεματικού Τουρισμού» (Ν.4582/2018). Δεν είμαστε αθλητικό σωματείο  αναγνωρισμένο ή μη από επίσημο κρατικό φορέα. Ως εκ τούτου κάθε συσχετισμός ή αναγωγή της συμμετοχής της εταιρίας μας ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΙΚΕ σε αυτή τη δράση με την έννοια της διοργάνωσης «αγώνα» και των συμμετεχόντων σ΄αυτήν με την έννοια του «αθλητή», είναι αβάσιμος και δεν μπορεί να στηριχθεί. Είναι αυτονόητο πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να  προστατεύσει τα συμφέροντά της σε περίπτωση που προκαλείται οικονομική, ηθική ή άλλης μορφής βλάβη.

 
 

All Dates

  • 23 May 2021 00:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr