4ος Παραποτάμιος δρόμος Άρδα- Χριστόδουλος Ρυζιώτης στις Καστανιές Ορεστιάδας

Category
01. Αγώνες Δρόμου
Date
26 Jul 2019 00:00
Venue
Καστανιές 680 08, Ελλάδα
4ος Παραποτάμιος δρόμος Άρδα- Χριστόδουλος Ρυζιώτης στις Καστανιές Ορεστιάδας 2019

Ο 4ος Παραποτάμιος Δρόμος Άρδα “Χριστόδουλος Ρυζιώτης” διοργανώνεται το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στις Καστανιές του Δήμου Ορεστιάδας.

Ο Δήμος Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Νέων «Άρδας 2019», διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, τον 4ο Παραποτάμιο Δρόμο στις όχθες του ποταμού Άρδα, αφιερωμένο στον δρομέα και πρωτεργάτη της συγκεκριμένης διοργάνωσης το 2016, Χριστόδουλο Ρυζιώτη, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Πολυνίκης» Ορεστιάδας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης.

Ο αγώνας υποστηρίζεται από τους δρομείς «Orestiada Running Team», την 16η Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου, την 3η Μ/Κ Ταξιαρχία ΡΙΜΙΝΙ Καβύλης, την Τακτική Διοίκηση 21ου Συντάγματος της Πλάτης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Θράκης.

Και τη φετινή χρονιά ο δρόμος θα είναι εμπλουτισμένος με δύο διαδρομές των 3 χλμ. και 10 χλμ. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια πανέμορφη παραποτάμια διαδρομή, δίπλα στον ποταμό Άρδα.

Αποστάσεις & ώρες εκκίνησης
18:30 - 10 χιλιόμετρα
18:40 - 3 χιλιόμετρα
3ΧΛΜ / 10ΧΛΜ-ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Για τους ανήλικους συμμετέχοντες θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας να συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης γονέα, που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα: www.ardas-run.eu και να την προσκομίσει την ημέρα των αγώνων υπογεγραμμένη στη γραμματεία.
Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών απαραίτητη είναι η συνοδεία κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Για την εγγραφή στις διαδρομές των 3 χλμ και 10 χλμ απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής που θα βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα: www.ardas-run.eu, στην οποία οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ιατρική ευθύνη .

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 ή την συμπλήρωση του ορίου συμμετοχών των δύο διαδρομών, που είναι συνολικά 250 συμμετοχές.

Εγγραφές μπορούν να γίνουν μέχρι και μία ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων στη Γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης, εάν δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών των δύο διαδρομών, που είναι συνολικά 250 συμμετοχές.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και λοιπού υλικού θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία (είσοδος χώρου εκδηλώσεων «Άρδας 2019» στις Καστανιές) μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη.

 
 

All Dates

  • 26 Jul 2019 00:00

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr