Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

 

18ος Αγώνας Δρόμου Σκοτούσας Σερρών

Category
01. Αγώνες Δρόμου
Date
02 Sep 2018 09:00
Venue
Σκοτούσσα 621 00, Ελλάδα
18ος Αγώνας Δρόμου Σκοτούσας Σερρών - Αγώνες δρόμου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

18ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης , σύμφωνα με το καλεντάρι της, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης Σκοτούσσας, διοργανώνει τον 18ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΝΕΚΙΤΣΙΟΥ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΧΩΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ – Ν. ΤΥΡΟΛΟΗ – ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ 21.097μ .

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ 09:30

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ

Οι γεννηθέντες το έτος 2001 και μεγαλύτεροι

ΕΠΑΘΛΑ:

Στον πρώτο νικητή – τρια θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο & δίπλωμα.

Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου δρόμου, συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν, υπογράφοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση της διοργανώτριας αρχής.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται στην αφετηρία (πλατεία Μελενικιτσίου) και ώρα 8 -9 π.μ

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση .

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση εκ μέρους του Δήμου Ηράκλειας.

ΓΕΝΙΚΑ.

Α) Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν σε κάθε τοπική κοινότητα.

Β) Στην αφετηρία θα υπάρχει όχημα για την μεταφορά του ιματισμού των αθλητών στον χώρο τερματισμού.

Γ) Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές θα μετακινηθούν στην αφετηρία για την παραλαβή των Ι.Χ τους με οχήματα του Δήμου.

Δ) Τεχνικός υπεύθυνος ορίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Ζορμπάς Σταύρος τηλ:6947600430

 
 

All Dates

  • 02 Sep 2018 09:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr