Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

 

Serifos Sunset Race 2018

Category
01. Αγώνες Δρόμου
Date
23 Sep 2018 08:00
Venue
Βάγια 840 05, Ελλάδα
Serifos Sunset Race 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ
Η διαδρομή του αγώνα των 5 χλμ εκτείνεται στη Νότια πλευρά του νησιού και καταγράφεται ως εξής: Η εκκίνηση δίνεται από τη θέση Βαγιά στο σημείο που διασταυρώνεται o περιφερειακός δρόμος με τον δρόμο προς την παραλία της Βαγιάς, ακριβώς πάνω από το ξενοδοχείο COCO-MAT Eco Residences. Οι δρομείς κατευθύνονται προς το Γάνεμα και αφού διανύσουν απόσταση 2.350 μέτρων, στην αρχή του κόλπου του Κουταλά κάνουν αναστροφή περνάνε από το σημείο εκκίνησης και τερματίζουν στην παραλία της Βαγιάς.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με χωμάτινο μόνο το κομμάτι του δρόμου (300μ) που καταλήγει στην παραλία της Βαγιάς. Ο αγώνας απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους δρομείς.

Στον αγώνα θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού, μηχανή που θα ακολουθεί τους δρομείς για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, ομάδα επιφυλακής σε διάφορα σημεία του αγώνα, γιατρός, αλλά και ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που χρειαστεί μεταφορά στο Κέντρο Υγείας Σερίφου.

ΕΠΑΘΛΑ
– Έπαθλα και δώρα για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες
– Κατάταξη και δώρα στους πρώτους και τις πρώτες για όσους συνδυάσουν δύο αθλήματα ως εξής: 5χλμ τρέξιμο και 1500μ κολύμπι, 10χλμ τρέξιμο και 3000μ κολύμπι, 20χλμ τρέξιμο και 3000μ κολύμπι (με περιορισμό τουλάχιστον τις 10 συμμετοχές).
– Αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες

Η τελετή απονομής των 5χλμ θα λάβει χώρα το Σάββατο 22/9 αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, στην παραλία της Βαγιάς.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
12 €

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
18:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Βαγιά

 
 

All Dates

  • 23 Sep 2018 08:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr