3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» στο Πεδίον Άρεως (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Category
01. Αγώνες Δρόμου
Date
12 Sep 2020 00:00
Venue
Πεδίον Άρεως
Αθήνα, Ελλάδα
3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» στο Πεδίον Άρεως - Αγώνες Δρόμου 2020

athinaioi dromeis

(ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
Το αθλητικό γεγονός του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 χλμ.: 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1.700 μέτρων 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 μ.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

5 Χιλιόμετρα
ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (Εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο Εκκίνησης).
Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές. (Χάρτης διαδρομής)

Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι (και όποιοι άλλοι επιθυμούν) να περπατήσουν ένα γύρο ητοι 1,7 χλμ, να γεμίσουν και να χαρούν το ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Στον αγώνα των 5 χλμ θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Πέρα από τους ελεγκτές θα υπάρχουν στον δρόμο και ένα Ηλεκτρονικό check point στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στον αγώνα θα υπάρχει ένα τραπεζάκι με νερά στην εκκίνηση.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Ο Αγώνας θα είναι, απόλυτα, προσαρμοσμένος με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από την Γ.Γ.Α. Σύντομα, θ’ ανακοινωθούν αναλυτικά οι λεπτομέρειες που θ’ αφορούν τα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά της διεξαγωγής του.

 
 

All Dates

  • 12 Sep 2020 00:00

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr