3ο Αλιγκάρι Run 15, 6, & 3χλμ στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου

Category
1. ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ
Date
05 Dec 2021 00:00
Venue
Λιβάδια 580 04, Ελλάδα
3ο Αλιγκάρι Run 15, 6, & 3χλμ στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Αλιγκάρι Run που θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ήδη έχουν ξεπεράσει τις 450. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε και να έχετε και το ονοματεπώνυμο σας στο μπιπ νάμπερ. Στο www.aligkarirun.gr θα υπάρχει και μία νοστιμιά από τοπικά προιόντα, για όσους συμμετέχουν που θα έχει τη σφραγίδα των γυναικών από το χωριό Μεγάλα Λιβάδια και το σύλλογο τις Αρμάνες και ενός διακεκριμένου σεφ.”

Ο γαστρονόμος-σεφ και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Παλισίδης Γεώργιος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Λιβαδίων “οι Αρμάνες” θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν καστανόσουπα προς όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και επισκέπτες”.

Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη.

Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονόμετρηση και στις τρεις διαδρομές και αναμνηστικό μετάλλιο και μπλούζα.

Απονομές μεταλλίων θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε διαδρομή και αν υπάρχει η συμμετοχή που χρειάζεται στα 15 χιλιόμετρα θα γίνουν απονομές και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει ομιλία από τον προπονητή και συγγραφέα Δημήτρη Τζεφαλή για το Ορεινό τρέξιμο (τεχνικές συμβουλές και οδηγίες) στο χώρο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα.

Μία διοργάνωση από το Σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών, με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικοεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας, της ΔΕΘ – HELEXPO και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Αλιγκάρι Run 2021 – 5/12/2021 στα Μεγάλα Λιβάδια
Δείτε εδώ τις Διαδρομές

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου του 2021 θα διεξαχθεί η τρίτη διοργάνωση του Αλιγκάρι Run 2021 στα Μεγάλα Λιβάδια, στο δάσος του Πάικου. Με την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ- HELEXPO.

Η διοργάνωση είναι από το Σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών και τη βοήθεια από το Σύλλογο Γυναικών Οι Αρμάνες. Αρωγοί στην προσπάθεια είναι ο Εμπορικοεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και χορηγοί οι εταιρείες Gruppe, Nespo, Zep, τα Νερά Μακεδονίας, τα Οινοποιεία Αιδαρίνης, Βαλτάρας, Χατζηβαρίτης, οι Γουμένισσες, ο φούρνος Λαίνας και το κατάστημα Μπαχάρι είναι η ζωή μας.

Διεθνές Πανεπιστήμιο
Για πρώτη φορά θα υπάρχει σύνδεση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το τμήμα Τουριστικού Μάρκετινγκ και θα συμμετέχουν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους φοιτητές που θα βοηθήσουν εθελοντικά. Είναι έτσι κι αλλιώς το Αλιγκάρι Run ένας αγώνας αθλητικού τουρισμού.

Στη διοργάνωση θα έχει τρεις αγώνες των 3, 6 και 15 χιλιομέτρων με ξεχωριστές εκκινήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Η μικρή απόσταση γίνεται μέσα στο χωριό και οι άλλες δύο στο δάσος του Πάικου. Η μεγαλύτερη απόσταση είναι cross country χωρίς μεγάλη υψομετρική. Θα βρείτε περισσότερα στις Διαδρομές που έχει και τους χάρτες των αγώνων.

Στα 3 χιλιόμετρα θα μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, τη μπλούζα του αγώνα και θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Απονομές θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους τρεις αγώνες. Αν υπάρχουν στον αγώνα των 15 χιλιομέτρων ικανός αριθμός συμμετοχών θα γίνουν απονομές και στις ηλικιακές κατηγορίες που θα διομορφωθούν ανάλογα με τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχουν σημεία τροφοδοσίας στη διαδρομή του αγώνα των 15 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής που έχει θεσπίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ισχύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης και τα rapid test 48 ωρών.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων θα ξεκινήσουν από τις 12 το μεσημέρι και θα γίνονται ανά λίγα λεπτά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τη δωρεάν μετακίνηση από Θεσσαλονίκη προς τα Μεγάλα Λιβάδια θα υπάρχουν λεωφορεία της διοργάνωσης από τη ΔΕΘ στις 8 το πρωί. Η αναχώρηση από το χωριό για Θεσσαλονίκη για ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα.

 
 

All Dates

  • 05 Dec 2021 00:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr