Όσα έγιναν στο Red Bull Σκαλάκια στην Πάρνηθα 2021

Category
2. Επικαιρότητα: Διοργανώσεις
Date
08 Jun 2021 12:00
Όσα έγιναν στο Red Bull Σκαλάκια στην Πάρνηθα 2021 - Επιακιρότητα: Διοργανώσεις
Ο φυσικός αγώνας του Red Bull Σκαλάκια 2021 ξεκίνησε στις 10 ώρα, το πρωί του Σαββάτου, με τους 31 καλύτερους αθλητές να δίνουν το παρόν για μια θέση στο βάθρο. Οι αθλητές ξεκίνησαν σε τριάδες ανά 30 δευτερόλεπτα, με τις 3 γυναίκες αθλήτριες να ξεκινούν πρώτες τη διαδρομή & με τους πρώτους της κατάταξης να ξεκινούν στο τέλος. Η εκκίνηση είχε στηθεί στην αρχή του μονοπατιού, σχεδόν δίπλα από το τελεφερίκ.
 
Όλοι ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν συγκεκριμένη, σηματοδοτημένη διαδρομή μέχρι τον τερματισμό η οποία είναι 550 μέτρα δασικός δρόμος + 1250 μέτρα μονοπάτι με συνολική υψομετρική διαφορά 500 μέτρα .
Ο όλος σχεδιασμός προσέφερε δυνατές μάχες αφού οι προσπεράσεις ήταν σίγουρες ενώ η μεγάλη κλίση του μονοπατιού μαζί με το σαθρό σε πολλά σημεία έδαφος έκαναν πολύ δύσκολη την προσπάθεια των συμμετεχόντων οι οποίοι προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα!
Ο καιρός ήταν σύμμαχος με καλή για την εποχή θερμοκρασία και ελάχιστο αέρα ενώ οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές από το Red Bull Τζιπ ανέβαζε τη διάθεση αθλητών και θεατών.
*Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι νικητές & οι νικήτριες

Ο Γιώργος Διαλεκτός επιβεβαίωσε ότι είναι το φαβορί . Με χρόνο 23:19’’ τερμάτισε πρώτος και είναι αυτός που θα μας εκπροσωπήσει στον μοναδικό αγώνα Red Bull 400, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Σλοβενία!
Εξαιρετική εμφάνιση όμως έκανε ο 18χρονος Ανδρέας Μανέτας ο οποίος τερμάτισε 14’’ πίσω του στη δεύτερη θέση ενώ την τριάδα έκλεισε ο πάντα πολύ δυνατός Γιώργος Λουφέκης με χρόνο 24:24’’.ευτερόλεπτα.
 
Στις γυναίκες η Μαρία Μάλαι τερμάτισε άνετα πρώτη με χρόνο 28:00’’ ακολουθούμενη από τη Φωτεινή Κολόκα η οποία τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 30:54’’ και στην τρίτη θέση η Νατάσσα Σπανού με χρόνο 32:08’’.
 
Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Κωστόπουλος, τόνισε ότι οι επιδόσεις των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικές, καθώς το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό.
 
 

All Dates

  • 08 Jun 2021 12:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr