Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον ομαδικών ή ατομικών εγγραφών στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Category
13. Επικαιρότητα: Διοργανώσεις
Date
11 Sep 2020 09:00
Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον ομαδικών ή ατομικών εγγραφών στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων - Επικαιρότητα Διοργανώσεις 2020

images

Αγαπητοί φίλοι,

με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που είχε εγκριθεί πριν την οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής 3.000 αθλητών στους αγώνες του Ioannina Lake Run.

Σύμφωνα όμως με τη νέα οδηγία, που επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς στους αγώνες εκτός σταδίου, προχωρήσαμε στην κατάρτιση νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου, που, με βάση τους χωροταξικούς και χρονικούς περιορισμούς, δεν επιτρέπει τη συμμετοχή πλέον του 1/4 των αρχικώς υπολογιζόμενων συμμετεχόντων.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώσαμε τον αγώνα των 10 χλμ., αυτός ήταν και ο λόγος που σπεύσαμε άμεσα να «παγώσουμε» τις εγγραφές, οι οποίες ήδη υπερκάλυπταν τις δυνατότητες συμμετοχής στον αγώνα.

Κατά συνέπεια, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών, είτε ατομικών είτε ομαδικών. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά είναι αντιληπτό ότι πρέπει να υπακούσουμε στους κανόνες που θέτει η πολιτεία και κυρίως να προασπίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Λυπούμαστε που δε μας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσουμε ένα Ioannina Lake Run αντίστοιχο των προηγούμενων χρόνων, αλλά ζητούμε από όλους να σεβαστούν την απόφασή μας να επανεκκινήσουμε ουσιαστικά τους αγώνες δρόμου εκτός σταδίων και να συμβάλουν με την υπεύθυνη στάση τους στο να κερδίσουμε αυτά που μας στερήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε όλους για να δώσουμε ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης του 15ου Γύρου Λίμνης τον Σεπτέμβριο του 2021.

 
 

All Dates

  • 11 Sep 2020 09:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
28
29
30

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr