«Παγώνουν» οι εγγραφές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εν αναμονή εξελίξεων λόγω COVID-19

Category
13. Επικαιρότητα: Διοργανώσεις
Date
03 Sep 2020 10:00
«Παγώνουν» οι εγγραφές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εν αναμονή εξελίξεων λόγω COVID-19 - Επικαιρότητα Διοργανώσεις 2020

image 1

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ορίζει ότι καθορίζεται όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, είμαστε αναγκασμένοι να «παγώσουμε» τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες.

 

Εξετάζουμε όλα τα δεδομένα, βρισκόμαστε εν αναμονή διευκρινίσεων από τη ΓΓΑ και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσουμε τις οριστικές μας αποφάσεις.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργεί αυτή η εξέλιξη, ωστόσο είναι αντιληπτό ότι δεν αποτελεί δική μας επιλογή, αλλά είναι μια απόφαση της πολιτείας, την οποία αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε, αν και από την πλευρά μας είχαμε φροντίσει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφάλιζαν έναν αγώνα με αυστηρή τήρηση του εγκεκριμένου από την ίδια Επιτροπή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο διεξαγωγής του αγώνα, ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα μεριμνήσουμε για εναλλακτικές επιλογές που θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

 
 

All Dates

  • 03 Sep 2020 10:00

Feed Display-τεστ

Feed not found.

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Ημερολόγιο Αγώνων

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
28
29
30

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ

Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  http://trocaderoclub.gr