Ημερολόγιο Αγώνων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24

Εκδρομές - Εκδηλώσεις

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
7
9
10
11
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
28
29
30
31

(*) Αρχείο όλες οι Ειδήσεις

Φέτος ο Άγιος Βασίλης φέρνει δρομικά δώρα! Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 9 ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο! - 31/12/2017

poseidon marina 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 τρέχουμε, δημιουργούμε, διασκεδάζουμε σε ανανεωμένη, εύκολη και όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα!

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης, πρόληψης καιαντιμετώπισης της Παχυσαρκίας και του Διαβήτη που έχουν λάβει τη μορφή παγκόσμιας επιδημίας.  

Τρέχω και Βαδίζω.  Δίνω αξία στα βήματά μου.  Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!

Μπορεί να άργησαν λίγο αλλά τελικά είναι εδώ, σαν χριστουγεννιάτικο δώρο! Οι εγγραφές για τον 9ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο μόλις άνοιξαν. Στις 22 Απριλίου 2018, πρωταθλητές και ερασιτέχνες δρομείς, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες,  με αφετηρία το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο από τα επτά διαθέσιμα δρομικά events του Ποσειδωνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπαίνουν στην σελίδα της διοργάνωσης https://www.poseidon-athenshalfmarathon.com/ κι επιλέγοντας τη διαδρομή που επιθυμούν, εγγράφονται συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα. Οι σύλλογοι, οι εταιρίες, οι οργανισμοί, οι οικογένειες και γενικά εκείνοι που επιθυμούν να τρέξουν παρέα, έχουν την ευκαιρία να δηλωθούν ως ομαδική συμμετοχή, επωφελούμενοι των ειδικών τιμών και προνομίων που διαμορφώνονται για γκρουπ άνω των 10 ατόμων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταχώρηση όλων των εγγραφών, ανεξαρτήτως κατηγορίας είναι η πληρωμή του αντιτίμου μέσω μιας εύκολης διαδικασίας με την χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι αθλητές με προβλήματα ακοής, όρασης, ακρωτηριασμών και οι παραπληγικοί συμμετέχουν δωρεάν, με προαπαιτούμενη την εγγραφή τους στους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τους παιδικούς αγώνες. Αθλητές που έχουν τερματίσει στις προηγούμενες οχτώ χρονιές του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου ή της Σκυταλοδρομίας Ημιμαραθωνίου έχουν έκπτωση 50% στην φετινή τους συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση, οι εγγραφείς θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τετάρτη 4 Απριλίου.

 Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό συμμετοχής κι επίδοσης ενώ μέσω της ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν τις φωτογραφίες τους από την εξέλιξη του αγώνα.

Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι η ανανεωμένη διαδρομή στον Φαληρικό όρμο. Λόγω των έργων ανάπλασης στην περιοχή που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής, η διαδρομή του Ποσειδωνίου τροποποιείται, διατηρώντας όμως τα ομορφότερα στοιχεία της και την ιδέα οι δρομείς να κινούνται δίπλα στη θάλασσα. Έτσι, μετά την εκκίνηση από το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, οι δρομείς θα διασχίσουν τη Μαρίνα Φλοίσβου φθάνοντας μέχρι την Νότια πλευρά της και στη συνέχεια θα βγούνε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Από εκεί, θα τρέξουν παραλιακά ως το ύψος της Αμφιθέας όπου θα κάνουν αναστροφή για να έρθουν πίσω και περνώντας έξω από το στάδιο θα κατευθυνθούν προς την Εσπλανάδα, φτάνοντας μέχρι τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας θα επιστρέψουν για να διασχίσουν τη Μαρίνα Φλοίσβου και θα κατευθυνθούν προς το στάδιο.

Το ιδιαίτερο στοιχείο της συγκεκριμένης διαδρομής αλλά και όλων των μικρότερων υπολοίπων, είναι το πέρασμα από την ταράτσα των γειτονικών κτηρίων της Εσπλανάδας για 500 μέτρα, απολαμβάνοντας οι δρομείς την θέα της θάλασσας από ψηλά, μια ευκαιρία που δεν συνηθίζεται σε άλλους αγώνες του εσωτερικού ή ακόμα και του εξωτερικού.

 Κατά τα άλλα, το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα παραμένει ίδιο και συνεχίζει να περιλαμβάνει επτά διαφορετικούς αγώνες με μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των δρομέων. Το βασικό αγώνισμα της ημέρας είναι ο Ημιμαραθώνιος των 21,1 χλμ. Τα ίδια χιλιόμετρα θα διανύσουν και οι συμμετέχοντες στο Σκυταλοδρομίου Ημιμαραθωνίου όπου δύο δρομείς μοιράζονται την απόσταση δίνοντας ο ένας στον άλλον την χαρακτηριστική κορδέλα της ομάδας τους.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο και τη Σκυταλοδρομία διεξάγεται πάνω στην ίδια διαδρομή και ο Αγώνας Δρόμου Τέταρτο (1/4) Ημιμαραθώνιος που εξελίσσεται σε μια απόσταση 11 χλμ.  Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε λιγότερα χιλιόμετρα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον αγώνα Athens Fun Run 2 ChangeDiabetes C.Z. μήκους 5 χλμ που διαπερνά το παραλιακό μέτωπο. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς διεξάγεται ο αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ, πάνω στην ίδια όμως διαδρομή με τον προηγούμενο Αγώνα Διασκέδασης.

Από το σχεδιασμό, δεν λείπει και ο παιδικός αγώνας Chiquita  Athens Kids Run 1.000 μέτρων που απευθύνεται σε δρομείς έως 12 χρόνων. Για λόγους ασφαλείας, σε όλη τη διαδρομή που απλώνεται στην Μαρίνα του Φλοίσβου, άνθρωποι της διοργάνωσης επιβλέπτουν τα παιδιά που συμμετέχουν μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών. Όντας ευαισθητοποιημένος και στα κοινωνικά ζητήματα, ο Ποσειδώνιος έχει εντάξει από την αρχή της διοργάνωσής του στο πρόγραμμά του Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς. Τρέχοντας ή βαδίζοντας για 1.000 ή 2.000 μέτρα, οι συμμετέχοντες εδώ ενισχύουν το έργο και την προσπάθεια που καταβάλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», για παιδιά με νοητική υστέρηση και αυτισμό. Η καταβολή οποιουδήποτε ποσού (προτεινόμενο ποσό 5 ευρώ και πάνω) για εγγραφή αντιπροσωπεύει τη φιλανθρωπική συνεισφορά. 

Σε όλο το μήκος των διαδρομών μουσικά σύνολα και μεμονωμένοι μουσικοί από το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου θα παίζουν μελωδίες για να ενθαρρύνουν τους δρομείς και να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στα πλαίσια του προγράμματος «Μουσική και Μουσικοί πάνω στο κύμα».

Εναρμονισμένος με τα σύγχρονα πρότυπα διαχείρισης του ενεργειακού αποτυπώματος, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος από την πρώτη κιόλας διοργάνωση έχει οικολογικό προσανατολισμό. Έτσι και φέτος, συνεχίζεται η δράση «ECO Περιβάλλον. Στάση ζωής!» όπου αποφεύγεται η χρήση έντυπων για τη συμμετοχή στον αγώνα και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Ακόμα, όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά που προκύπτουν από τη διενέργεια του αγώνα όπως τα μπουκάλια νερού ή αναψυκτικών, συγκεντρώνονται σε ειδικούς κάδους και προωθούνται για ανακύκλωση.

Με το σύνθημα «Τρέχω & Βαδίζω.  Δίνω αξία στα βήματά μου!  Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία. Τώρα!» η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ) και ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, σε συνεργασία με εξειδικευμένες υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και άλλους φορείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη εναντίον του Διαβήτη. Η συνεργασία όλων των πλευρών βασίστηκε στην επιθυμία για την  ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουν όλο και περισσότερους Έλληνες στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης. Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και οι Παράλληλοι Αγώνες αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για να έρθουμε πιο κοντά στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στο να μεταφέρουμε μηνύματα στήριξης και ανθρωπιάς στα άτομα με Διαβήτη.

 Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ποσειδωνίου, εκτυλίσσεται κι ένα σύνολο πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στη διοργάνωση. Η πιο χαρακτηριστική είναι ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 4-14 ετών. Με θέμα «Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά!», οι μικροί συμμετέχοντες καλούνται να σχεδιάσουν ή να ζωγραφίσουν εικόνες από το μάθημα της ζωγραφικής στα σχολεία ή από κάποια συμμετοχή τους σε αγώνα δρόμου. Μπορούν να αποτυπώσουν αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν δρομική δράση ή άλλων που έχουν δει να τρέχουν. Τα πιο μεγάλα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω κολλάζ φωτογραφιών ή αποσπασμάτων από έντυπα για να κάνουν πιο πρωτότυπες τις δημιουργίες τους. Όλα τα έργα ζωγραφικής θα δημοσιευτούν στο διαδικτυακό ιστότοπο του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου.  Την αξιολόγηση των έργων θα την κάνει επιτροπή ειδικών ενώ για τους τελικούς νικητές θα γίνει κλήρωση μεταξύ των επικρατέστερων δημιουργιών. Τα έργα που θα προκύψουν από αυτή τη διαδικασία, θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στη σελίδα  https://www.poseidon-athenshalfmarathon.com/. Η λήξη συγκέντρωσης των συμμετοχών έχει οριστεί για την Παρασκευή 2 Μαρτίου ή νωρίτερα με τη συμπλήρωση των 500 έργων.  

Η διοργάνωση, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Δήμου Αλίμου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.). Το αγωνιστικό τμήμα, φέρει τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για όλους» (UESpT) αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ).

Bρείτε μας στα social media

 https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

 https://twitter.com/AthensHalfMara1

https://www.youtube.com/watch?v=DczlV44KcIw

 https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon/

Πληροφορίες για τον Τύπο

Διονυσία Μαρίνου

Τηλ. 6945593806

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενικός Συντονιστής Αγώνων & Εκδηλώσεων
Κώστας Λιαπής
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩ

12ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2017, ένας επιτυχημένος αγώνας υψηλών απαιτήσεων και επιδόσεων - 21/12/2017

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 12 Δεκεμβρίου 2017, ο 12ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας και ο 2ος αγώνας Melindra Trail 5km. Σύμμαχος της επιτυχίας ήταν ο αίθριος καιρός, ο οποίος χάρισε σε αθλητές και επισκέπτες μοναδικές εικόνες του Ολύμπου, αναδεικνύοντας τις χιονισμένες κορυφές του.

Οι συμμετοχές των αγώνων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φέρνοντας πρώτον, τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα να αγγίζει ποσοστό Olympus Marathon, με 745 εγγραφές και δεύτερον το υψηλό ενδιαφέρον δρομέων να συμμετάσχουν στον 2ο αγώνα 5km Melindra Trail, αγγίζοντας τις 250 εγγραφές. Με αποτέλεσμα σχεδόν 1000 αθλητές, δρομείς ορεινού τρεξίματος να επιθυμούν να τρέξουν στα μονοπάτια του Ολύμπου και να κατακτήσουν μια θέση στον αγώνα τους.

Σχετικά με τον 12ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα.

Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας, κατά γενική ομολογία των δρομέων, ήταν η πανέμορφη διαδρομή, ως σημαντικός παράγοντας ενός όμορφου αγώνα, χαρίζοντας στους αθλητές μοναδικές εικόνες του Ολύμπου μέσα από το μαγευτικό Φαράγγι του Ενιπέα καθώς επίσης τα προσεγμένα – καθαρά μονοπάτια της διαδρομής και τις ασφαλείς γέφυρες του Φαραγγιού. Στα οποία να τονίσουμε πως κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια οι εθελοντές της διοργάνωσης αρκετές μέρες πριν τον αγώνα.

Στην εκκίνηση του αγώνα, έπειτα από ακυρώσεις αθλητών την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμών, βρέθηκαν τελικά εξακόσιοι αθλητές (αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση) από ολόκληρη την Ελλάδα ανάμεσα στους οποίους οι πανελλήνια καλύτεροι της κοινότητας του ορεινού τρεξίματος. Στους τερματισμούς του αγώνα σημειώθηκαν υψηλές επιδόσεις φέρνοντας ως πρώτο νικητή τον πρωταθλητή Δημήτρη Θεοδωρακάκο της Salomon Hellas με χρόνο ρεκόρ 2.01.49, δεύτερο νικητή τον Γιώργο Διαλεκτό της Salomon Hellas με χρόνο 2.02.28 και τρίτο νικητή τον Δημήτρη Σελέτη της Kasimis Training με χρόνο 2.02.34. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Δήμητρα Μπίκα της Salomon Hellas με χρόνο 2.28.53, στην οποία δόθηκε το χρηματικό έπαθλο των 300 ευρώ (ευγενική χορηγία της εταιρίας Ι. Ράππας και ΣΙΑ από την Ύδρα), δεύτερη η Κατερίνα Τσέκοσκα της Kasimis Training με χρόνο 2:37:56 και τρίτη η Ανδριάννα Βασιλάτου της ομάδας ALL TERRAIN RUNNERS με χρόνο 2.48.21.

Για πέμπτη χρονιά στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα βραβεύτηκαν και οι ηλικιακές κατηγορίες σημειώνοντας και εδώ πολύ καλές επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην ηλικιακή κατηγορία Μ18 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σωτήρης Παπαποστόλου με χρόνο 2.19.05, τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Παπαϊωάννου της ομάδας Wake up street με χρόνο 2.27.42 και τη τρίτη θέση ο Ανδρέας Τσιάρας της Baliotis Nature Trail με χρόνο 2:34:04. Στην ηλικιακή κατηγορία M πρώτος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, δεύτερος ο Γιώργος Διαλεκτός και τρίτος ο Δημήτρης Σελέτης. Στην ηλικιακή κατηγορία M40 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σταύρος Στεφανής της ομάδας Brooks Hellas (2:23:57), την δεύτερη θέση ο Ιωάννης Παπαηλίας της Fifth Element (2:24:13) και την τρίτη θέση ο Ιωάννης Κουρκουρίκης της Salomon Hellas (2:26:14). Στην ηλικιακή κατηγορία Μ50 τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές Νίκος Κωστόπουλος της Salomon Hellas (2:30:20), Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων (2:31:16) και Κώστας Γκουτζιομήτρος του Sdykozanis(2:55:11). Τέλος, στην ηλικιακή κατηγορία Μ60+ βραβεύτηκε πρώτος ο Παρίζας Κωνσταντίνος της ομάδας ΝΑΟΥΣΑ με χρόνο 3:02:47, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Νεστορόπουλος της ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ (3.15.34) και τρίτος της κατηγορίας ο Χρήστος Τσιαργαλής τηςOlympus Marathon Running team (3.20.11).

Στις γυναίκες την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία W18 κατέκτησε η Φωτεινή Κολόκα της Dynafit Greece (2:57:09). Στην ηλικιακή κατηγορία W πρώτη η Δήμητρα Μπίκα, δεύτερη η Ανδριάννα Βασιλάτου και τρίτη η Μυρσίνη Κολυφά με χρόνο 2.48.46. Στην ηλικιακή κατηγορία W40 πρώτη η Κατερίνα Τσέκοσκα, δεύτερη η Ελένη Εξάρχου της Adida/snailsteam (3:24:50) και τρίτη η Αικατερίνη Κουκάκη της Powerbar & Advendure (3.28.08). Ενώ στην ηλικιακή κατηγορία W50 βραβεύτηκε πρώτη νικήτρια η Γεωργία Παπαδοπούλου (4.25.32).

Ιδιαίτερα έντονος και υψηλού επιπέδου ήταν ο συναγωνισμός στην κατηγορία του ομαδικού. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Kasimis Training, την δεύτερη θέση η Salomon Hellas, ενώ την τρίτη ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων.

Σχετικά με τον 2ο Melindra Trail 5km.

Μια όμορφη αγωνιστική νότα έδωσε και ο μικρότερος αγώνας της διοργάνωσης, ο Melindra Trail, ο οποίος διεξήχθη για δεύτερη χρονιά φέτος. Με 200 αθλητές δρομείς, μικρούς και μεγάλους, δόθηκε η εκκίνησή του, λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα. Οι αθλητές απόλαυσαν την διαδρομή παίρνοντας μια μικρή γεύση από την αίγλη του Ολύμπου διασχίζοντας μονοπάτια φημισμένα για την μελισσοκομική τους παραγωγή και για την ύπαρξη ανθοφόρων δέντρων με την ονομασία Μελιά.

Η διοργάνωση βράβευσε τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα με αναμνηστικό έπαθλο. Πιο συγκεκριμένα, πρώτος νικητής του Melindra Trail ήταν ο Πολυμέρης Κουλιάνος, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Κετσιτζόγλου και τρίτος ο Αλέξανδρος Γιάννης. Ενώ στις γυναίκες, την πρώτη θέση του βάθρου κατέκτησε η Αλκμήνη Κάρκα, τη δεύτερη η Αρετή Ασσυχίδου και τη τρίτη Βασιλική Κουκουβίτου.

Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους τον 12ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα και τον 2ο Melindra Trail καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή εκτίμηση και αποδοχή που έχουν οι αγώνες της διοργάνωσης στην καρδιά τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η διοργάνωση δεσμεύεται να διατηρήσει και να εξελίξει το επίπεδο των αγώνων της.

Ευχαριστούμε, τέλος, τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα, ήτοι το κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store, η εταιρία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, η εταιρία τηλεπικοινωνιών Wind καθώς και όλους λοιπούς χορηγούς, υποστηρικτές και τις εθελοντικές ομάδες που συνέδραμαν στην υλοποίηση του αγώνα (θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου), χωρίς την βοήθεια των οποίων η υλοποίηση των αγώνων θα ήταν δύσκολη.

Το Δ.Σ. της Μαραθωνίου Ολύμπου, κλείνοντας την χρονιά με την υλοποίηση της διεξαγωγής του Χειμωνιάτικου Ενιπέα και του Melindra Trail, ως το επιστέγασμα της αγωνιστικής περιόδου 2017, εύχεται σε αθλητές, χορηγούς και εθελοντές Καλά Χριστούγεννα.

Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2017

Λιτόχωρο, 21/12/2017

Οι βραβεύσεις του 3ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης - 20/12/2017

Σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, φορείς υποστήριξης, χορηγοί, αλλά και πολλοί μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο της Λεοντείου Σχολής.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης  ο οποίος ήταν ο διοργανωτής και του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμηςπου πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2017 στη Νέα Σμύρνη, με τη συμμετοχή περισσότερων από 6 χιλιάδων δρομέων.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Historic Run και πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, τόνισε: «Ο Αγώνας αυτός που χρόνο με το χρόνο αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική, κατάφερε να αναδείξει το βαρύ ιστορικό του μήνυμα για τις αλησμόνητες πατρίδες, εμπνέοντας πολίτες από όλη την Αθήνα, δρομείς, αθλούμενους, μαθητές, ακόμη και ηλικιωμένους.»

Ο κ. Χατζατουριάν ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην διευθυντή ΣΕΓΑΣ, Περικλή Μπάκα και στον τεχνικό διευθυντή του Αγώνα, Βαγγέλη Παπαποστόλου,  οι οποίοι ως μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Αγώνα, γεγονός το οποίο υπογράμμισε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Ιωάννα Καρυοφύλλη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «Dream Team» όλους τους συντελεστές του Αγώνα.

Ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης συνεχάρη με τη σειρά του όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε στην ιστορική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Οκτωβρίου στη Σμύρνη, κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του να διοργανωθεί ένας παρόμοιος αγώνας στην  προκυμαία της πόλης.

Μεταξύ των αθλητικών προσωπικοτήτων που βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ο παλαίμαχος Μαραθωνοδρόμος, Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 10 χιλ και στο Μαραθώνιο Δρόμου.

Ο κ. Ανδριόπουλος βραβεύθηκε για τη συνεισφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ ανάλογο βραβείο απονεμήθηκε και στον Παναγιώτη Δημάκο, πρόεδρο της ΟΕ του Αυθνετικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και διοργανωτή ενός εξίσου επιτυχημένου αγώνα του γειτονικού Καλλιθέα Run ο οποίος χαρακτηρίσθηκε ως σημαντική προσωπικότητα του δρομικού κινήματος.

Ανάλογα τιμητικά βραβεία δόθηκαν και στον Γιάννη Κατωπόδη, αθλητή Ironman, με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως και στον Σόλωνα Παπαδόπουλο, το μοναδικό Ελληνα αθλητή ΑΜΕΑ που έχει καταφέρει να τρέξει 10 χλμ.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της Νέας Σμύρνης που έδωσαν το δικό τους δυναμικό ρυθμό στον Αγώνα. Σχολείο με τον πολυπληθέστερη συμμετοχή αναδείχθηκε η Σχολή Ξενοπούλου, ενώ πολυπληθείς συμμετοχές είχαν επίσης το 4ο και 7ο Δημοτικό, το 5ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης για τις πολυπληθείς συμετοχές που έχει σημειώσει από το 1ο Historic Run. Μεταξύ των συλλόγων της πόλης διακρίθηκαν για τις πολυπληθείς συμμετοχές τους ο ΣΑΦΑΝΣ- Σύλλογος Αθλουμένων Φίλων του Αλσους, η Αρμενική και ο Σύλλογος Ιμβρίων, ενώ τα Γυμναστήρια στα οποία απονεμήθηκαν αντίστοιχα βραβεία πολυπληθών συμμετοχών ήταν το Reborn Training, το Shape και το Body&Soul. Ειδικό βραβείο “δυναμικής συμμετοχής” απονεμήθηκε στα πέντε ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης που για πρώτη φορά κατέβηκαν οργανωμένα και έτρεξαν με μοναδικό ενθουσιασμό στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε για πρώτη φορά το επίσημο βίντεο του Αγώνα, ενώ ο πρόεδρος της Οργαανωτικής Επιτροπής, Βαγγέλης Χατζατουριάν και όλα τα μέλη της, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους συμμετέχοντες για τον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018.  

Πλημμύρισε Αγιοβασίληδες η Γλυφάδα στο 4ο Santa Run! - 16/12/2017

Με τη συμμετοχή 1000 και πλέον δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στον Δήμο Γλυφάδας το 4ο Santa Run, το πρώτο που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας.

Μόλις 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Γλυφάδας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Holmes Place Club Γλυφάδας, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι, οι συμμετεχόντες συνέβαλαν και στο έργο της ΑΜΚΕ «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», τη στήριξη νέων αθλητών για να συμμετάσχουν σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τον ευγενή αυτόν σκοπό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, με συνδιοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Το Santa Run γέμισε το Δήμο μας με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χαρούμενα πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να προσφέρουν προς ευγενείς σκοπούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Holmes Place για τη χαρά που μας έδωσαν να συνδιοργανώσουμε το επιτυχημένο event στην πόλη μας».

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και του ευγενούς άμιλλας, ο Δήμος μας νιώθει περήφανος που συνέβαλε στη διοργάνωση του πιο χριστουγεννιάτικου αγώνα της χρονιάς, του Santa Run. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και του χρόνου!».

Η CEO των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab δήλωσαν σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός τα Χριστούγεννα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι που τα έσοδα θα διατεθούν στο «Charity4U», στους νέους αθλητές μας που προσπαθούν με συνέπεια και επιμονή να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, που θέλοντας να παρακινήσει τον κόσμο να συμμετάσχει στο Santa Run, μια ενέργεια με κοινωνικό χαρακτήρα, προσέφερε ειδικό κουπόνι σε όλους τους «Άγιους Βασίληδες», για να επισκεφτούν ένα από τα δύο καταστήματα του δικτύου στη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 83, Ύψος City Plaza και Λαζαράκη 11) για να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Στην Κωτσόβολος και ο Άγιος Βασίλης μπορεί να πάρει δώρο!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, το Γλυκό που Κάνει Καλό, έδωσε επίσης το "παρών" ως χορηγός ενέργειας και δύναμης σε όλους τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους.

Beauty Partner του αγώνα ήταν η κορυφαία εταιρεία περιποίησης νυχιών essie, τα προϊόντα της οποίας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και είναι πάντα σε αρμονία με τις πιο trendy τάσεις. Οι συμμετέχουσες στο Santa Run Athens είχαν την ευκαιρία να βάψουν τα νύχια τους σε χριστουγεννιάτικα χρώματα την ημέρα του αγώνα.

Έχουσα μια δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού να την προτιμούν για τις προπονήσεις τους, στήριξε την προσπάθεια των Αϊ Βασίληδων.

H TAGHeuer, το απόλυτο luxury sport ρολόι, με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού παγκοσμίως να συγκαταλέγονται στους πρεσβευτές της μάρκας, και με σλόγκαν το #DontCrackUnderPressure, στήριξε την προσπάθεια των δρομέων.

Η Coca-Cola στήριξε αυτή την πρωτοβουλία για ακόμη μια φορά, στo πλαίσιo της δέσμευσης της να προωθεί έναν πιο υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ανέλαβε  για ακόμη μια χρονιά να δροσίσει και να ενυδατώσει τους Αϊ Βασίληδες.

Μια εορταστική απόλαυση περίμενε όλους τους δρομείς, η μοναδική γεύση White Chocolate Mocha των Starbucks RTD Chilled Classics στην κόκκινη συσκευασία RED CUP Limited Edition.

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, με ιστορία που φτάνει σχεδόν έναν αιώνα, γνωστά για το μοναδικό τους mille-feuille προσέφεραν και φέτος στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα - αντίκες τους.

Τη μουσική της εκδήλωσης ανέλαβε η ομάδα του Abbey Road Radio (www.abbeyroadradio.eu) με ένα σπέσιαλ Χριστουγεννιάτικο DJ set από το Νίκο Ζώη. 


Ενημερωθείτε για όλους τους αγώνες   http://trocaderoclub.gr/agones
Ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα  http://trocaderoclub.gr/apotelesmata 

 

ΛΙΟΦΙΛΙΑ: Η νύχτα των 10.000 μέτρων - Λίστες εκκίνησης - 16/12/2017

Όλα είναι έτοιμα για τα 6α ΛΙΟΦΙΛΙΑ-Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ που διοργανώνονται από την εταιρεία Συστημάτων Αλουμινίου ΛΙΟΦΑΓΟΣ σε συνεργασία με τον ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & Νοτιοδυτικής Αττικής και θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών, 200 περίπου αθλητες, και με την παρουσία πολλών πρωταθλητών μας, Δήμος Μαγγίνας ,κάτοχος του ρεκόρ αγώνα με 31:26, Χρήστος Καλλίας, Μάρκος Γκούρλιας, Αχιλλέας Τζενετόπουλος, Γιώργος Τάσσης, Λαμπρος Μαλτέζος, Χρήστος Μπουντούλης, Γιώργος Μενής στους άντρες και Μάγδα Γαζέα, Ελευθερία Πετρουλάκη και Ντενύζ Δημάκη στις γυναίκες αναμένεται μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα νύχτα.
Δρομείς αλλά και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για μια ακόμη φορά την διαφορετική εμπειρία μιας κούρσας 25 στροφών στον στίβο, συνεισφέροντας παράλληλα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 5 σειρές ανάλογα με την δυναμικότητα βάση της ατομικής αλλά και της προσδοκώμενης επίδοσης των αθλητών. Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 45΄ πριν την εκκίνηση της σειράς τους στην Γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού τους. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

16:40 Εκκίνηση 1ης σειράς
17:40 Εκκίνηση 2ης σειράς
18:30 Εκκίνηση 3ης σειράς
19:20 Εκκίνηση 4ης σειράς
20:10 Εκκίνηση 5ης σειράς
21:00 Τελετή Λήξης-Απονομές Επάθλων

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και foto finish για την καλύτερη καταγραφή των επιδόσεων των αθλητών. Την αξιοπιστία της διοργάνωσης και την εγκυρότητα των επιδόσεων θα εξασφαλίσει η παρουσία της Αγωνοδίκου επιτροπής και κριτών του ΣΕΓΑΣ. Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι λίστες εκκίνησης:

1η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΩΡΑ 16:40

199 AGATA EWA CHRISTOULA Female
157 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Male ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ
158 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Male
205 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΔΡΩΝΗ Female MARATHON CLUB
208 ΒΑΣΩ ΑΝΕΣΤΗ Female
161 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Male
163 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ Male ΓΑΣ ΙΛΛΙΣΟΣ
164 ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Male ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ
165 ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ Male THIVA RUNNERS
203 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Male MARATHON CLUB
166 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ Male A.O ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
167 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ Male ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ
168 ΒΙΚΗ ΔΕΛΙΑΚΗ Female ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
202 ΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Female
169 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ Male –
170 ΑΘΗΝΑ ΘΗΒΑΙΟΥ Female VG DISTANCE RUNNERS
171 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ Male IRONAUTS
172 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ Male VG DISTANCE RUNNERS
173 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΔΑΜΗΣ Male ΣΔΥΠΕΙΡΑΙΑ
174 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Male
206 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΙΟΥ Male MARATHON CLUB
175 ΣΑΝΤΡΑ ΚΑΤΡΑΝΗ Female SATRAPISTAS
176 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ Male
177 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ Male
178 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Male R FOR RUNNERS
179 ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗ Female ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ
162 ΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Male ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ
180 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Male VG DISTANCE RUNNERS
181 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ Male MARATHON CLUB
182 ΘΑΚΗΣ ΛΑΓΙΟΣ Male ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ‘ Ο ΟΡΣΙΠΠΟΣ’
183 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΦΑΤΖΗΣ Male
204 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ Male MARATHON CLUB
184 ΦΩΤΙΟΣ ΛΙΟΥΤΣΗΣ Male MARATHON CLUB
185 ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΥΛΛΗ Female ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
159 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΑΜΗΣ Male ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
186 ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
187 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΕΝΑΓΙΑΣ Male
188 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΠΑΡΤΖΗ Female
189 ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Male ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ
201 ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΑΚΗΣ Male ΣΑΦΑΝΣ
190 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΓΕΛΗΣ Male ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΙΤΣΗ
191 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Male MARATHON CLUB
192 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Male MARATHON CLUB
193 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Male SCIENCETRAINING.GR
194 ΕΛΙΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Female
195 ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Male VG DISTANCE RUNNERS
207 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ Male MARATHON CLUB
196 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΙΦΙΟΥ Female MARATHON CLUB
200 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΖΑΒΑΡΑ Female
197 ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΣ Male SATRAPISTAS
198 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ Male ΣΑΦΑΝΣ
156 ΑΘΗΝΑ ΨΕΥΤΟΥΔΗ Female

2η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΩΡΑ 17:40

66 ΤΑΝΙΑ ΓΟΥΠΟΥ Female ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
96 ZACHOS LAMPAKIS Male DISTANCE RUNNERS
118 GOMEZBECK LUIS Male ADIDAS RUNNERS ATHENS
97 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Male V.G. DISTANCE RUNNERS
160 ΑΓΓΕΛΑ ΑΛΜΠΑΝΗ Female ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ
98 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Male –
134 ΓΙΩΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ female ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
99 XΑΡΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ Male
131 ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΑΣΙΛΟΥ Female ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
100 ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΛΙΩΤΗΣ Male VILIOTIS ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
136 ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΩΝΗΣ Male MARATHON CLUB
141 ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΤΑΣ Male MARATHON CLUB
130 ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ Male SATRAPISTAS
132 ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΔΑΚΗΣ Male
101 ΤΡΕΚΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Male
102 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Male Α.Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
103 ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΙΩΤΗΣ Male MARATHON CLUB
104 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΗΣ Male ΣΑΦΑΝΣ
105 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΥΣΑΡΗΣ Male GOJI BERRY TEAM
106 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΡΒΑΣ Male DERVAS RUNNING FAMILY
107 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Male CHALANDRI TRIATHLON TEAM
147 ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ Male MARATHON CLUB
108 ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ Male
133 ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΔΗΣ Male
142 ΒΙΚΥ ΚΟΛΟΒΟΥ Male
151 ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ Male
109 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΕΣ Male ADIDAS RUNNERS ATHENS
150 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Male
110 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Male ΣΥΝΤΡΕΧΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
111 ΑΚΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ Male IRONAUTS TRIATHLON TEAM
112 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ Male OUTDOOR GAMES RUNNING TEAM
113 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΒΑΡΗΣ Male
114 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Male
149 ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΕΛΗΣ Male MARATHON CLUB
115 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΡΤΙΚΑΣ Male ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ
116 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ Male VG DISTANCE RUNNERS
140 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΘΑΣ Male MARATHON CLUB
117 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΙΤΟΥΛΑΣ Male R FOR RUNNERS
137 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ Male MARATHON CLUB
138 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Male MARATHON CLUB
119 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΝΙΑΣ Male LION
120 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Male Σ.Δ.Υ.ΑΘΗΝΩΝ
79 ΑΓΙΣ ΠΙΣΧΟΣ Male
139 ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ Male MARATHON CLUB
121 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Male THE BAND OF THE RUNNERS
122 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΖΕΛΟΣ Male ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
145 ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ Male MARATHON CLUB
123 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΟΥΛΑΣ Male ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
124 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΣΣΕΡΗΣ Male MARATHON CLUB
125 ΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ Male
135 ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Female ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
146 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Male MARATHON CLUB
127 ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Male –
128 ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ Male RUNNERS CONNECT
129 ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ Male Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

3η ΣΕΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΩΡΑ 18:30

61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ Male SATRAPISTAS
64 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
88 ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Male
141 ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΤΑΣ Male MARATHON CLUB
63 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Male
86 ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΩΒΟΣ Male ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
65 ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Male PATH RUNERS
84 ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΡΑΚΗΣ Male
144 ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ Male MARATHON CLUB
67 ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΛΗΣ Male MARATHON CLUB
93 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Male
68 ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΑΤΣΙΟΣ Male
69 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Male ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ
70 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Male MARATHON CLUB
71 ΖΗΣΗΣ ΛΙΟΥΠΑΣ Male ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
72 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΙΩΝΗΣ Male ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
73 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Male
74 ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ/ΣΑΦΑΝΣ
75 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΑΛΟΥΔΗΣ Male ALLTERRAINRUNNERS
76 ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ Female Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
94 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΝΙΚΟΥ Male
77 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΑΠΑΣ Male
78 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Male AEK
89 ΙΣΗΔΩΡΟΣ ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ male
62 ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ Male MARATHON CLUB
85 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΤΣΗΣ Male
143 ΜΑΚΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Male MARATHON CLUB
87 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Male ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
90 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ Male MARATHON CLUB
80 ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΚΑΣ Male
81 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
91 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Male ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
82 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ Male ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
12 6 ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Male ΠΑΝΘΗΡΕΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)
83 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΕΙΔΗ
Femae ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
4η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΩΡΑ 19:20
30 HATEM BAYOUMI Male ALLTERRAINRUNNERS
31 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Male ΣΑΦΑΝΣ CHRONOLOG
37 ΚΩΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Male MARATHON CLUB
32 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Male V.G. DISTANCE RUNNERS
50 ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ Male MARATHON CLUB
54 ΜΑΓΔΑ ΓΑΖΕΑ Female ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
33 ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ Male ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
60 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΝΑΣ Male
49 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ Male
53 ΝΤΕΝΥΖ ΔΗΜΑΚΗ Female ΓΑΣ ΙΛΛΙΣΟΣ
34 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Male INDEPENDIENTE
35 ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΝΝΗΣ Male
36 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ Male ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ
47 ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΝΟ Male
56 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ Male
48 ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ Male ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
38 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Male Α.Σ.ΑΓΩΝ
39 ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΤΟΣ Male ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
40 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΙΚΑΣ Male MARATHON CLUB
46 ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Male
57 ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΝΗΣ Male ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
41 ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΜΚΑΣ Male ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
42 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ Male GORUN.GR
52 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ Female ΕΛΥΕΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
43 ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΥΜΑΝΟΣ Male ΓΣ ΒΕΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ
51 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΗΣ Male MARATHON CLUB
44 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ Male ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
45 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ Male KROMMIDAS COACHING
55 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ Male ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
58 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ Male ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

5η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΩΡΑ 20:10

1 ΔΗΜΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ Male AO MYKONOY
2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Male AEK
3 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ Male AO MYKONOY
4 ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Male ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
5 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΖΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ Male ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
6 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΗΣ Male ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
7 ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
8 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Male ΑΟ ΚΟΥΡΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
9 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΗΣ Male ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
10 ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Male ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
11 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ
12 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ Male Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
13 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΚΛΙΩΤΗΣ Male Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ
14 ΠΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Male ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
15 ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΡΩΝΙΑΔΑΣ Male ΓΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
16 ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ Male
17 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ Male ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
18 ΚΩΣΤΑΣ ΦΗΛΙΜΕΓΚΑΣ Male ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
19 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
20 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
21 ΝΙΚΟΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ Male ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
22 ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΤΣΗΣ Male


360 trocaderoclub


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

'Ερευνα Αγοράς

ΔΕΥΤΕΡΟ

ΠΡΩΤΟ